Лайм

Бойовик з Томом Крузом передумали знімати в Україні. Втім, у нас залишиться ринок "Петрівка"

Шанувальники Том Круза в Україні зараз трохи засмутяться

Всупереч чуткам, які з'явилися у ЗМІ після раптового візиту Тома Круза в Київ, нову частину бойовика "Місія нездійсненна" в Україні не зніматимуть. І якщо ця новина вас засмучує, у нас є і хороша - нам залишать ринок "Петрівка". А тепер до подробиць!

Вітайлій Кличко, Крістофер МакКуоррі і Том Круз в Києві Фото: kyivcity.gov.ua

У жовтні минулого року голлівудський актор Том Круз раптом спустився на одну з київських станцій метро. Першим фотографіям зі знаменитістю повірили неохоче, та незабаром виявилося, що зірка бойовика "Місія нездійсненна" і справді приїхав до столиці України.

У Києві Круз зустрівся з Володимиром Зеленським та Віталієм Кличком, далі вирушив до Львова та Одеси, після чого в ЗМІ з'явилися чутки, що команда актора шукає локації для зйомок нового фільму. Можливо, сьомої або навіть восьмої частини "Місії". Тоді ж заговорили і про те, що режисер Крістофер МакКуоррі подумує затіяти зйомки на столичному ринку "Петрівка", який навіть дозволять рознести для ефектного кадру (адже міська влада нібито все одно має намір його зносити).

Володимир Кличко, Том Круз, Крістофер МакКуоррі і Віталій Кличко в Києві Фото: kyivcity.gov.ua

Через більш ніж півроку стало відомо, що Круз і МакКуоррі дійсно підшукували в Україні локації. І знайшли, але плани довелося скасувати. При цьому, як повідомив своїм підписникам у Фейсбук журналіст Артем Заяц, при бажанні МакКуоррі все ж можна попросити хоча б знести ринок.

"Ні, я не збирався [руйнувати ринок]. Хоча якщо ви покажете мені ринок, який можна зруйнувати, я вам покажу, як це робиться, - навів журналіст відповідь режисера. - Ми дійсно вивчали Київ [на предмет цікавих локацій]. Ми провели скаутинг, розвідку, вивчили ряд місць в Україні, і дійсно знайшли одну доволі екстраординарну локацію. Але труднощі зі зйомками "на виїзді" такі, що... Ви знаходите місце, яке вам дуже подобається, і після цього слід знайти поблизу інші ресурси, щоб виправдати перенесення величезного кінопроекту до цієї країни".

Як зазначив МакКуоррі, на певному етапі роботи йому дійсно подобалася ідея відзняти деякі епізоди картини в Україні, але пізніше знімальна група зіткнулася з труднощами логістики.

"Якщо у вас є крутий ринок, з яким потрібно розібратися, я можу подбати про нього для вас!" - посміявся наостанок режисер.

  • Актор Шайа ЛаБаф зробив тату на весь торс, і все заради нової ролі в кримінальній драмі. Режисер Девід Ейр розповів про рішення актора увійти в роль.
  • 33 роки тому почався суд над керівниками ЧАЕС. Читайте на theLime, як і навіщо його змінили автори серіалу HBO "Чорнобиль".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустить.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами