Лайм

Суд заарештував вдову українського репера Енді Картрайта

Жінка залишиться в СІЗО до 30 вересня

36-річна Марина Кохан, яку підозрюють у вбивстві та розчленуванні тіла чоловіка, українського репера Енді Картрайта, заарештована судом Санкт-Петербурга на два місяці. Жінка залишиться в СІЗО до 30 вересня.

Як пише ТАСС з посиланням на прес-службу судів міста, слідство вважає, що вдову репера необхідно відправити до СІЗО, так як злочин особливо тяжкий, вона не має постійної реєстрації в Санкт-Петербурзі та може чинити тиск на свідків, хоча їх коло поки і не визначене.

Енді Картрайт з дружиною Фото: instagram.com/kkkartrait

Слідство досі вважає, що Марина Кохал причетна до смерті чоловіка. За однією з імовірних версій, конфлікт в родині міг статися через ревнощі і таємні стосунки Картрайта з 24-річною шанувальницею на ім'я Надія, але підтверджень цьому немає. Сама ж Кохал продовжує стверджувати, що чоловік помер від передозування наркотиків.

  • 30 липня в одній з квартир Санкт-Петербурга було виявлено тіло українського репера Енді Картрайта з міста Ніжин, розрізане на кілька частин. Дружина музиканта заявила, що він помер ще кілька днів тому від передозування наркотиків. Вона нібито вирішила приховати цей факт від шанувальників чоловіка, позбутися тіла та оголосити Картрайта безвісти зниклим.
  • Ця версія здивувала не тільки шанувальників репера, але і його колеги. За їх словами, час від часу у Картрайта були проблеми з алкоголем, але наркотики він не вживав. Пізніше в мережі також з'явилася інформація, що наркотичних речовин в крові Картрайта знайдено не було, і що в процесі розчленування тіла брали участь дві особи. Що правда, офіційних підтверджень цьому поки немає.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами