Лайм

Як провести цей четвер та уникнути труднощів: гороскоп на 21 травня

Кому пора відпочити, а кому - попрацювати для наближення до важливої мети

Гороскоп на сьогодні обіцяє деяким знакам зодіаку "рибний" день в плані фінансів, іншим же - лише безрезультатні розтрати. Четвер цього тижня буде не найкращим для подорожей та нових знайомств.

Детальніше гороскоп на 21 травня для всіх знаків зодіаку читайте на сторінці нижче. Більше порад астрологів - за посиланням.

Фото: pinterest.com

Овен

Овнам буде вкрай важко зосередитися. Цього четверга вас буде відволікати буквально все, що відбувається навколо. Це ще один сигнал про те, що вам потрібен відпочинок. І, перш за все, моральний. Відкладіть важливі справи, які можуть потерпіти. А запуск великих планів краще перенести. Сьогодні ви все одно не зможете присвятити себе цим справам цілком і повністю.

Телець

Четвер цього тижня надасть Тельцям унікальну довгоочікувану можливість проявити себе. Не пропустіть її, оскільки такі шанси доля підкидає нечасто. Удача сьогодні на вашому боці, тому ймовірність позитивного результату дійсно велика.

Близнюки

Близнюкам в цей день не завадить знайти можливість і викроїти трохи часу для близьких. Не обмежуйте сьогодні свої мрії та бажання, робіть сюрпризи, фантазуйте. При цьому покладайтеся лише на свою інтуїцію, до якої прислухаєтеся вкрай рідко.

Рак

Раки 21 травня ризикують потрапити в ризикові ситуації, які цілком можуть зіпсувати настрій. І якщо вже так станеться, стежте за емоціями і не дозволяйте собі зайвого. Криками справі не допоможеш, а от погіршити все можна запросто.

Лев

Під кінець робочого тижня Леви відчують втому. І як би ви не намагалися сьогодні відволіктися від роботи, мало що принесе вам задоволення і моральну розрядку. Найкраще провести цей четвер максимально відсторонено від важких завдань, а вже до вечора відправитися на прогулянку. Присвятіть час собі.

Діва

А ось Діви сьогодні сповнені сил, енергії і натхнення. Ідеї б'ють фонтаном, тому не витрачайте їх даремно. Знайдіть для них правильне русло і зробіть впевнений крок назустріч цілям. Не сваріть себе за помилки. Ви отримуєте корисний досвід.

Терези

Цей четверг дарує Терезам відмінну можливість очистити своє життя від зайвого безладу та метушні. Почніть просто з навколишнього середовища, а там і до особистісних пертурбацій вже зовсім недалеко.

Скорпіон

Гороскоп на сьогодні обіцяє Скорпіонам спокійний робочий день, але досить непередбачуваний вечір. Ви напевно не захочете виходити з дому, але хтось цього обов'язково зажадає і порушить вашу ідилію. Не обурюйтесь, спонтанний гість сьогодні - провісник хороших новин.

Стрілець

Стрільцям давно пора вилізти зі своєї шкаралупи і відкритися людям, з якими ви щодня маєте справу. Це дозволить відкрити для себе цікаві перспективи і зруйнувати бар'єр, який нерідко стає причиною непорозумінь. Повірте, всі труднощі трапляються від недомовленості.

Козеріг

Козерогам варто підготуватися до непростого, але дуже продуктивного дня. До вечора ви напевно відчуєте втому, але будете горді собою і вашими колегами. Але успішний результат задуманих справ залежить сьогодні виключно від вашої можливості проявити терпіння та почуття такту.

Водолій

У вас був непростий тиждень. І сьогодні фраза "четвер - це маленька п'ятниця" для вас цілком правдива. Підтягуйте незакриті справи та питання і вирушайте відпочивати раніше. Зайвий героїзм на роботі може призвести сьогодні хіба що до перевтоми.

Риби

Відкривайте сьогодні вікно можливостей ширше. Четвер цього тижня обіцяє Рибам непогані шанси почати великі зміни. Все залежить тільки від того, наскільки ви впевнені в своєму бажанні почати все з чистого аркуша.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми