Лайм

Співачка Лоліта Мілявська раптово розлучилася з молодим чоловіком

Нових відносин знаменитість шукати наміру не має

Російська співачка Лоліта Мілявська раптово розлучилася з молодим чоловіком Дмитром. Разом пара прожила 9 років, при тому що чоловік був на 12 років молодшим за виконавицю.

Про це Мілявська розповіла на особистій сторінці в Instagram, опублікувавши спільне фото з уже колишнім чоловіком. За словами виконавиці, розлучення виявилося кращим виходом в ситуації, яка склалася.

"Ми з Дімою вирішили, що настала пора розлучитися. Ми дуже рівно стали ставитися один до одного в останній час. Щоб не перетворитися в людей, постійно з'ясовують стосунки, це вихід! У мене був чудовий" молодий "чоловік цілих 9 років. Я йому бажаю всього найкращого абсолютно щиро ", - написала Лоліта.

Співачка зізналася, що і сама перенесла розлучення досить просто.

"Чесно, переживала тиждень, а потім плюнула. Пишаюся його сміливістю, адже міг би залишитися і терпіти мене все життя", - додала вона.

Нових відносин знаменитість шукати не має наміру. Вільний час Лоліта збирається присвятити сім'ї та роботі.

  • Українська телеведуча Регіна Тодоренко і її чоловік Влад Топалов продовжують святкувати весілля в Сорренто (Італії). Свої відносини пара офіційно оформила ще в жовтні минулого року, а зараз вирішила відзначити цю подію в колі друзів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї