Лайм

Творці "Месників" показали дотепну добірку невдалих дублів - нудно акторам точно не було

Як і будь-який інший фільм, заключна частина "Месників" також знімалася з рядом невдач

Творці екшена "Месники. Фінал", який закрив серію фільмів про команду найпопулярніших супергероїв Marvel, показали дотепне відео з нарізкою невдалих дублів. Схоже, нудьгувати на знімальному майданчику акторам не доводилося.

Короткий ролик з'явився на YouTube-каналі Marvel Studios Movies, де вже зібрав понад 160 тисяч переглядів.

Як і будь-який інший фільм, заключна частина "Месників" також знімалася з рядом невдач. І зараз найяскравіші з них увійшли в один ролик. Тепер фани знають, що Роберт Дауні-молодший зламав на зйомках тессеракт, а Крісу Хемсворту не відразу вдалося так вправно впіймати молот Тора.

Нагадаємо, вже в перші вихідні прокату фільм "Месники. Фінал" встановив світовий рекорд. Збори картини у всьому світі склали $1,2 млрд.

  • Раніше американський актор Кріс Хемсворт, який виконав роль Тора в касових екшенах Marvel, оголосив про рішення тимчасово залишити кіно.
  • Американський канал HBO завершив зйомки пілотної серії поки безіменного проекту, який стане приквелом "Гри престолів". Як стало відомо раніше, фільм знімають у Північній Ірландії, а співавтором сюжету став письменник-фантаст Джордж Мартін.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї