Лайм

Українці підкорюють європейський кінематограф: подробиці і яскраві фото

Українські актори знялися у фільмі німецького режисера "Герої і Труси"

Українські актори все частіше стали з'являтися в картинах європейських кінематографістів. Ось і в новому фільмі німецького режисера Харальда Франкліна "Герої і Труси" більша частина ролей дісталася артистам з України.

"В Україні багато талановитих артистів. У них чудова акторська школа, класична. До того ж вони неймовірно працездатні. Викладаються на всі сто відсотків, поки не вийде потрібний результат", - пояснив свій вибір режисер.

Харальд Франклін

Картина "Герої і Труси" була представлена на недавньому Одеському міжнародному фестивалі. У своєму новому фільмі Франклін звернувся до теми міжнародного тероризму. У бойовику знялися українські актори: Софія Торопчина, Сергій Комаровський, Олег Карпенко, Юрій Лебедевич.

В українській прокат стрічка вийде вже цієї осені.

"Це в першу чергу історія про те, як поводяться люди в тій чи іншій складній ситуації. Ми ніколи не знаємо, як і коли опинимося по різні боки барикад, і хто з нас стане героєм, а хто проявить боягузтво. Я сподіваюся, що глядачі по-достоїнству оцінять мої роздуми на цю тему", - розповів про фільм режисер.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї