Лайм

У новому сезоні "Форс-мажорів" згадали про Меган Маркл: тонкий жарт привів фанів в захват

В одному з епізодів серіалу натякнули на нинішній статус герцогині Сассекської

Сценаристи американського серіалу "Форс-мажори" вирішили незвично згадати про Меган Маркл в заключному сезоні телесеріалу.

До того, як стати дружиною принца Гаррі Меган була відома як зірка "Форс-мажорів". Вона знялася в семи сезонах проекту, де виконала роль Рейчел Зейн. Але після того, як Маркл стала членом британської сім'ї, про кар'єру акторки їй довелося забути.

Знімаючи фінальний, дев'ятий сезон серіалу продюсери проекту намагалися умовити герцогиню Сассекську на зйомки в одному з епізодів, запропонувавши Меган за одну серію 6 мільйонів євро. Ці гроші нібито повинні були піти на благодійність. Але Маркл відкинула пропозицію продюсерів.

В кінці сьомого сезону, коли Меган покинула проект, сценаристи "Форс-мажорів" відправили її героїню разом з її сценічним чоловіком Майком Россом (у виконанні актора Патріка Джей Адамса) в інше місто, де вони нібито заснували власну юридичну фірму. Восьмий епізод пройшов без участі персонажів Меган і Патріка. Потім продюсери вирішили продовжити серіал, знявши дев'ятий сезон, який стане заключним.

Так, в одній із серій, коли Майк ненадовго повертається, у нього запитують, як справи у Рейчел. На що він відповідає: "Якщо я скажу вам, наскільки добре, ви, можливо, мені не повірите", натякаючи на нинішній статус Меган.

На офіційній сторінці серіалу в Twitter було розміщено відео цієї сцени. "Виявилося, що справи у Рейчел дійсно гарні", - свідчить підпис до ролика, яка супроводжується підморгуючим смайликом.

Шанувальники прийшли в захват від цього висловлювання. "Ще б пак, адже вона вийшла заміж за прекрасного принца", "Насправді це дуже мило, сподіваюся вона це побачить" - пишуть у коментарях.

  • Герцогиня Сассекська Меган Маркл, дружина принца Гаррі, представила обкладинку і зміст свого авторського номера британського журналу Vogue.
  • Читайте також на The Lime, як радіоведучий британської служби новин BBC Денні Бейкер опинився під шквалом критики після того, як на особистій сторінці в Twitter пожартував про новонародженого сина принца Гаррі і герцогині Сассекської Меган Маркл.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї