Лайм

Актриса серіалу "Багаті теж плачуть" Вероніка Кастро залишить кіно через хейтерів

Знаменитість назвала причину такого різкого рішення

Мексиканська акторка Вероніка Кастро, зірка серіалів "Багаті теж плачуть" і "Дика троянда", вирішила завершити свою насичену творчу кар'єру.

Як зізналася на особистій сторінці в Instagram 66-річна знаменитість, причиною такого різкого рішення стали глузування, агресія та хейтерство, які Кастро не в силах більше терпіти.

"Я прощаюся з тим, що так любила. Це було моєю професією протягом 53 років, я віддала все своє життя і любов, дякую за все", - написала в своєму пості акторка.

Кастро зізналася, що втомилася від потоків агресії в мережі і не тільки: "Я втомилася від всього цього зла, і як вже багато років кажу, я хочу спокою". У коментарях під постом актриси зібралися сотні коментарів її фанів з підтримкою і словами розуміння.

Нагадаємо, стрімкий зліт в акторській кар'єрі Кастро припав на 1987 рік. Тоді акторка зіграла головну роль в успішному серіалі "Дика троянда". Пізніше стало відомо, що вона ж написала однойменний саундтрек до телешоу, якому також судилося стати хітом. З того часу Кастро захоплювалася музикою не менше ніж кіно. На сьогоднішній день її колекція налічує 26 авторських дисків.

Незважаючи на вік, сьогодні зірка кіно також є успішною бізнес-леді, яка відкрила свого часу мережу косметологічних салонів, магазинів і навіть виробництво власної косметики.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї