Лайм

В український прокат вийшов мультфільм "Єті" від творців "Шрека"

Мультфільм створений спільно аніматорами з Китаю і США

У четвер, 3 жовтня, у всіх кінотеатрах країни стартував показ анімаційного фільму "Єті" від студії DreamWorks, творців блокбастерів "Як приборкати дракона" і "Шрек".

За сюжетом, одного разу життя дівчинки-підлітка перевернулося з ніг на голову. На даху свого будинку в Шанхаї вона зустріла справжню снігову людину. Разом з двома своїми кращими друзями вони вирішують допомогти цій дивній істоті дістатися до свого будинку. Тому всі разом відправляються на Еверест, адже саме звідти родом Єті.

Але підлітки - не єдині, кого цікавить доля снігової людини. Зоолог доктор Зара і підступний Берніш полюють за істотою, щоб поставити на ній експерименти. До речі, в українській версії Зару озвучила акторка "Дизель шоу" Вікторія Булітко.

Мультфільм створений спільно аніматорами з Китаю і США. Спочатку планувалося, що анімаційна картина вийде в прокат під назвою "Еверест", згодом англомовне назва змінилася на Abominable, що в перекладі означає "огидний".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї