Лайм

Кіану Рівз спродюсує спін-офф Джона Уіка: головну роль зіграє жінка

Бойовик "Балерина" доручили знімати режисерові фільмів "Інший світ" і "Міцний горішок 4"

Режисер Лен Уайзман, відомий за фільмами "Інший світ", "Міцний горішок 4" і "Згадати все", зніме бойовик "Балерина" - спін-офф знаменитої франшизи "Джон Вік". Видання Deadline повідомляє, що виконавчим продюсером стрічки стане сам Кіану Рівз.

Сюжет "Балерини" фокусується на молодій жінці, яка працює найманим вбивцею і прагне помститися людям, які вбили її сім'ю. Сценарій бойовика напише Шей Хаттен, який працював над фільмом "Джон Уік 3: Парабелум".

На даний момент невідомо, чи буде Кіану Рівз зніматися в "Балерині". Deadline передбачає, що він може з'явитися у фільмі в епізодичній ролі. Вихід же нової частини франшизи "Джон Уік 4", де актор грає головну роль, намічений на 2021 рік.

"Балерина" - не єдиний спін-офф "Джона Уіка". Ще в 2018 році стало відомо, що творці франшизи також займуться виробництвом серіалу "Континенталь" про знаменитий готель, в якому мешкають наймані вбивці. Режисер Чад Стахелскі повідомив, що Кіану Рівз може з'явитися в ньому в епізодичній ролі, але Іен Макшейн, який виконав роль власника готелю Вінстона, від участі в проекті відмовився.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї