Лайм

Актор "Гри престолів" розповів про альтернативний кінець фінального сезону

Рудий здичавілий зізнався, що знімати його було весело

У серіалу "Гра престолів" існує альтернативний кінець, який, ймовірно, ніколи не покажуть фанатам. Про це в коментарі Metro UK розповів Крістофер Хів’ю, який зіграв Тормунда Смерть Велетнів.

"Ну, ми зняли альтернативний фінал, - сказав Хівью. - Це було в основному для розваги, але я не знаю, чи можна мені розповісти вам про це. Я не скажу!"

Ніяких подробиць про секретне завершення шоу актор не повідомив, але зізнався, що знімати його "було весело".

"Найсмішніше в тому, що після сьомого сезону у мене були свої теорії, у фанатів - свої, у всіх акторів теж були свої теорії. Були тисячі теорій, і важко було б вибрати один шлях, але я багато чого не очікував, був елемент несподіванки, який мені сподобався", - додав він.

Фінал 8 сезону "Гри престолів" засмутив і розсердив багатьох фанатів серіалу: петицію про те, що його необхідно перезняти, підписало більше двох мільйонів чоловік. Незважаючи на негативну реакцію, завершення 10-річної історії фентезійної саги отримало 12 нагород "Еммі-2019", включаючи приз за кращий драматичний серіал.

  • Фільм "Джокер" з Хоакіном Феніксом отримає продовження. Ніяких офіційних заяв ще немає, але режисер Тодд Філліпс виявився дуже наполегливим.
  • У Голлівуді нова хохма: Джулію Робертс пропонували на роль чорношкірої активістки Харрієт Табмен. Керівник студії припустив, що "ніхто не помітить різниці".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї