Лайм

Актор Пітер Дінклейдж відповів фанатам, незадоволеним фіналом "Гри престолів"

"Мені шкода. Вона збожеволіла"

Пітер Дінклейдж, який зіграв у "Грі престолів" Тіріона Ланністера, в інтерв'ю журналу The New Yorker розповів, чому, на його думку, фінал фентезійної саги HBO був зустрінутий фанатами з таким обуренням.

"Це як розлучитися з кимось. Вони засмучуються, - сказав актор про фанатів шоу. - Я не можу говорити за всіх, але я відчуваю, що вони не хотіли, щоб це закінчилося, тому багато людей розсердилися. Те, що зробили Дейв [Бениофф] і Ден [Вайс], мені здається незвичайним. Це сталося. Монстри створені, і ви не очікуєте цього. Ви дивитеся в іншу сторону. Таким чином, для всіх, хто засмутився, тому що так сильно любив персонажа [Дейенеріс Таргаріен] і так вірив в нього, - протягом всієї історії були знаки, що вказували на це".

Дінклейдж згоден, що історія Дейенеріс прийняла трохи "фашистський поворот", але вважає його цілком логічним. Також він поспівчував сімейним парам, які поспішили назвати своїх дочок Кхалісі і Дейенеріс.

"Є люди, які назвали своїх дітей Кхалісі. Можливо, їм просто потрібно було дочекатися фіналу серіалу. Я не можу вам допомогти! Мені шкода. Вона збожеволіла. Її привели до цього, і вона теж жертва з точки зору того, як з нею поводилися. Вона пройшла через це і вийшла злою, як це роблять багато хто з нас", - вважає актор.

Сам він не очікував, що Тіріон залишиться живим у фіналі "Гри престолів".

"Ніхто з нас не знав. Ми всі нервували, коли отримали сценарії", - говорить він.

Також Пітер Дінклейдж не став приховувати, що сумує за серіалом.

"Я просто любив Північну Ірландію, де ми знімали "Гру престолів". Вона стала моєю другою домівкою. Тому я сумую за цим життям. Тіріон пережив досить екстремальні речі. Він убив свого батька і свою дівчину. Я не рухався по тому ж шляху, що і він. Але мені сподобалося його грати", - сказав актор.

Пітер Дінклейдж став одним з номінантів на премію Гільдії кіноакторів США. Ось повний список зірок, чия гра в 2019 році сподобалася їхнім колегам найбільше.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї