Лайм

Український фільм переміг на фестивалі хоррорів у Лос-Анджелесі - про що він

В український прокат триллер "Сторонній" вийде вже цього року

Фільм "Сторонній" українського режисера Дмитра Томашпольського став одним із лауреатів Міжнародного кінофестивалю хоррорів у Лос-Анджелесі Hollywood Blood Horror Festival та отримав там нагороду за Найкращий оригінальний сценарій.

Примітно, що ця нагорода для картини Томашпольського стала вже другою у цій категорії. Всього ж статуеток у режисера та його команди вже цілих вісім. Привезли їх з Японії, Канади, США та Колумбії, пише на офіційній сторінці у Facebook Держкіно.

Сюжет картини розповідає про команду плавців-синхроністів, яка зникає під водою у басейні під час виступу. Разом з цим під час прийому ванни у місцевій водолікарні зникає пацієнтка. Інспектору, в кар'єрі якого не було ще жодної нерозкритої справи, доводиться з'ясовувати, як пов'язані ці дві історії.

Головні ролі у фільмі зіграли Анастасія Євтушенко і Даша Трегубова. В український прокат "Сторонній" вийде вже цього року.

  • Читайте також на theLime, як автори шоу "Кілька пародій" на "Новому каналі" потролили конкурентів, показавши дотепну пародію на серіал "Кріпосна" каналу СТБ. Учасники пародії уявили, як виглядала б успішна костюмована драма, якби її зняли інші українські телеканали.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї