Лайм

Молимося, щоб так все і було: Добронравов розповів про плани "Кварталу" на нових "Сватів"

Новий сезон скандального серіалу планували знімати в Білорусі

Знімальна група раніше забороненого в Україні серіалу "Свати" боїться що-небудь загадувати, проте автори проекту сподіваються випустити новий сезон до 2021 року.

Про це в бесіді з журналістами порталу Teleprogrammа згадав російський актор Федір Добронравов, чиє схвалення анексії Криму Росією і стало свого часу причиною масштабного скандалу.

"Якщо бог дасть і все піде за планом, то у 2021 році він вийде. Ми молимося, щоб так все і було", - зазначив він.

Наскільки відомо, знімати новий сезон "Сватів" планували знімати в Білорусі - в Мінську, в селі Дудич, в одному з місцевих гольф-клубів та інших локаціях. Що ж стосується сюжету, цього разу глядачам мають намір представити головних персонажів серіалу в молодості. Роль молодого Івана Будько нібито має зіграти син Федора Добронравова Віктор, а молоду Валентину - актриса Дарина Рибак.

  • Нагадаємо, 27 листопада 2017 року Мінкульт вніс актора "Сватів" Федора Добронравова до "чорного списку" через його проросійську позицію. Акторові заборонили в'їзд до України. Після цього Держкіно заборонило прокат серіалу на українському телебаченні.
  • 27 березня 2019 року Окружний адміністративний суд Києва скасував заборону на в'їзд Добронравову і визнав анулювання ліцензії серіалу незаконним, після чого канал "1+1" анонсував повернення "Сватів" на екрани.
  • Російського актора Федора Добронравова виключили з переліку осіб, які представляють загрозу національній безпеці України.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї