Лайм

Зйомки фільму "Місія нездійсненна 7" з Томом Крузом скасували через коронавірус в Італії

Бойовик повинні були знімати в Венеції, але в місті заборонили всі громадські заходи

Студія Paramount зупинила виробництво фільму "Місія нездійсненна 7" з Томом Крузом через спалах коронавірусу в Італії, пише Deadline. Кількість випадків захворювання в країні збільшилася до 219 і стала найбільшою за межами Китаю, Японії і Південної Кореї.

Фото: Paramount

Режисер Крістофер Маккуорі повинен був займатися зйомками нової "Місії" в Венеції протягом трьох тижнів, а потім переміститися в інші країни, але місцевий уряд заборонив всі публічні збори.

"Оскільки кордони закриваються по всій Європі і через занепокоєння за їхнє здоров'я і безпеку, я чув, що виробництво фільму "Місія нездійсненна 7" разом з усією командою, швидше за все, переміститься в інше місце або в їхні рідні країни, поки ситуація не нормалізується" , - пише кореспондент Ентоні Д'Алессандро.

Студія Paramount підтвердила, що у відповідь на загрозу коронавіруса робочі плани довелося змінити, а знімальній групі дозволили повернутися додому. У повідомленнях таблоїдів йдеться, що Том Круз зховався в розкішному готелі після зупинки зйомок, але журналіст Deadline чутки заперечує.

"Я чув, що це неправда: триразовий номінант на "Оскар" навіть не приїздив до Італії", - пише він.

Президент області Венето Лука Дзая закрив всі школи і музеї і скасував всі культурні, спортивні та громадські заходи, включаючи знаменитий Венеціанський карнавал. За даними New York Times, 10 міст на півночі Італії були закриті на карантин, щоб зупинити поширення коронавіруса.

Фото: Pixbay

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї