Лайм

Шукаєте серіал на вечір? Зірка "Твін Пікс" зробив фанам пропозицію, від якої не відмовитися

8 квітня фани серіалу зможуть подивитися улюблений епізод разом з Кайлом Маклахленом

Актор Кайл Маклахлен святкує 30-річчя "Твін Пікса" і пропонує шанувальникам провести спільний онлайн-перегляд однієї з серій серіалу, в якому він зіграв агента Дейла Купера.

"Я помітив, що деякі з вас дивляться і переглядають, а деякі тільки знайомляться з "Твін Піксом", тому й подумав, чому б нам не домовитися про час, щоб подивитися ваш улюблений епізод разом", - запропонував в Твіттер Маклахлен.

Сам актор назвав свою ідею "до біса хорошою". І судячи з усього, фоловери абсолютно з цим згодні. Зрадівши такій можливості, вони одразу ж почали пропонувати серії з першого і другого сезонів. Ну а датою перегляду обрали 8 квітня.

Поки серед запропонованих варіантів лідирує третя серія першого сезону "Дзен або вміння спіймати вбивцю". Чимало голосують і за останні серії другого сезону.

Нагадаємо, серіал "Твін Пікс" вийшов у 1990 році і складався з 22 серій, розбитих на два сезони. Через 25 років, в 2017 році, відбулася прем'єра третього сезону, коотрий вже не отримав такої популярності, як його попередники.

  • Раніше українська версія хіта "Ведьмаку заплатите..." із серіалу HBO "Відьмак" отримала нове звучання і абсолютне схвалення фанів. Цього разу блогер з України перезаписала кавер у студії за участю сесійних музикантів.
  • Читайте також на theLime, як автори "Гри престолів" з'явилися у новій серії "Західного світу". Здається, там був і улюбленець Дейенеріс Таргарієн - дракон Дрогон.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: серіали

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї