Лайм

Від коронавірусу помер актор Аллен Гарфілд, який зіграв понад 100 ролей у кіно і серіалах

Актор Аллен Гарфілд, який знімався у фільмах Романа Поланскі, Вуді Аллена, Френсіса Форда Копполи та інших іменитих режисерів, помер від ускладнень коронавірусу, повідомляє Variety. Йому було 80 років.

Аллен Гарфілд в ролі шефа поліції Гарольда Лутца у фільмі "Поліцейський з Беверлі-Хіллз" Фото: IMDB

"Спочивай з миром, Аллен Гарфілд. Великий актор, який зіграв мого чоловіка у фільмі "Нешвілл", помер сьогодні від COVID-19, - написала актриса Роні Блеклі в Facebook 7 квітня. - Я схиляю голову в сльозах; співчуття рідним і близьким" .

Перш ніж стати актором, Гарфілд був боксером-любителем і працював спортивним репортером. Вперше він з'явився на великому екрані в 1968 році, і з тих пір зіграв понад 100 ролей у кіно і на телебаченні. Він часто грав харизматичних лиходіїв, корумпованих бізнесменів і політиків. Серед найвідоміших його фільмів - "Поліцейський з Беверлі-Хіллз", "Банани" Вуді Аллена, "Стан речей" і "Коли настане кінець світу" Віма Вендерса, "Бесіда" Френсіса Форда Копполи, "Дев'ята брама" Романа Поланскі. Відомо, що актор пережив два інсульти, після яких продовжував зніматися.

  • Джоан Роулінг впоралася з коронавірусом завдяки простій дихальній техніці. Письменниця хворіла 2 тижні, але тепер повністю здорова.
  • На 92 році життя померла американська актриса Лі Ф'єрро, найбільш відома епізодичними ролями в трилері Стівена Спілберга "Щелепи". Причиною смерті стали ускладнення, викликані коронавірусом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї