Лайм

Померла актриса фільму "Відчайдушні домогосподарки" Ширлі Найт

Сумні новини підтвердила дочка актриси

На 84 році життя померла американська актриса Ширлі Найт, найбільш відома за роллю Філліс Ван де Камп у популярному серіалі 2000-х "Відчайдушні домогосподарки". Цю інформацію на особистій сторінці в Фейсбук підтвердила старша дочка актриси Кейтлін Хопкінс.

За роки кар'єри Найт двічі була номінантом на премію "Оскар" в категорії "Краща актриса другого плану", лауреатом двох премій "Еммі", а також премій "Золотий глобус" і "Тоні".

Фото: Getty Images

До числа найбільш відомих проектів за участю Найт, крім "Відчайдушних домогосподарок", увійшли фільми та серіали на кшталт "Бранці "Посейдона", "Якби ці стіни могли говорити", "Краще не буває", "Вона написала вбивство" та "Люди дощу".

  • Раніше на 82 році життя помер актор Брайан Деннехі, зірка фільму "Рембо". Сильвестр Сталлоне та інші відомі колеги висловили співчуття його родині.
  • Так само у віці 81 року помер американський соул-співак Білл Уізерс, триразовий лауреат "Греммі" і автор хіта Is not No Sunshine - однієї з 500 найкращих пісень усіх часів за версією журналу Rolling Stone.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: кіно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї