Лайм

Після смерті Джорджа Флойда Warner Bros. зробить безкоштовним важливий фільм про расизм

У червні фільм "Судити по совісті" буде доступний на YouTube

Після смерті афроамериканця Джорджа Флойда, шию якого білий поліцейський з Міннеаполісу притиснув коліном і утримував 8 хвилин, компанія Warner Bros. безкоштовно випустить на цифрових платформах фільм про расизм "Судити по совісті" (2019). Драму можна подивитися на YouTube, Apple TV, FandangoNow, Google Play, Amazon Prime Video, Redbox, PlayStation Store, Vudu, Microsoft і YouTube.

Фото: imdb.com

"Ми віримо в силу історії, - заявили Warner Bros. - Наш фільм, заснований на роботі адвоката з цивільного права Брайана Стівенсона, і є одним з ресурсів, який ми можемо смиренно запропонувати тим, хто хоче більше дізнатися про системний расизм, від якого страждає наше суспільство".

У фільмі "Судити по совісті" (Just Mercy) розповідається про судову боротьбу проти расової несправедливості і масових тюремних ув'язненнях афроамериканців. Актор Майкл Б. Джордан грає адвоката Брайана Стівенсона, який допомагає персонажу Джеймі Фокса, засудженому за вбивство білої жінки. Сюжет драми заснований на мемуарах Стівенсона 2014 року "Судити по совісті: історія справедливості і спокутування". Після того, як смерть Джорджа Флойда викликала масові протести, в США книга очолила списки бестселерів.

  • Канал HBO покаже документальний фільм про переслідування геїв в Чечні. Фільм Девіда Франса отримав приз глядацьких симпатій на Berlinale 2020.
  • Раніше інсайдери Variety повідомили, що американські кіноакадеміки розглядають варіант перенесення церемонії "Оскар", запланованої на лютий 2021 року. Причиною стали пандемія коронавируса і її наслідків, які також відбилися і на кіноіндустрії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: США

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї