Лайм

Канал Nickelodeon підтвердив, що Губка Боб - представник ЛГБТ

Творці знаменитого персонажа зробили камінг-аут

Червень вважається місяцем ЛГБТ-прайду, і багато організацій в усьому світі проводять кампанії на підтримку громадянських прав представників спільноти. Дитячий канал Nickelodeon зробив це найнесподіванішим чином, розкривши орієнтацію Губки Боба.

"Шануємо #Pride зі спільнотою ЛГБТК+ і їх та їхніми союзниками в цьому місяці і щомісяця", - йдеться в публікації Nickelodeon в Twitter. Канал поділився з фоловерами райдужною ілюстрацією улюбленого персонажа, а також зображенням бісексуалки Корри з мультфільму "Легенда про Корру" і фотографією трансгендерного актора Майкла Д. Коена з серіалу "Небезпечний Генрі".

У коментарях прихильники Губки Боба повідомили, що давно підозрювали, що Квадратні Штани - гей: в епізоді 2002 року "Прощавай, двостулковий молюск" Губка Боб і його кращий друг Патрік зображені як сімейна пара.

Червень став місяцем ЛГБТ-прайду після подій 1969, коли поліція влаштувала облаву в нью-йоркському барі Stonewall Inn - популярному місці збору геїв, лесбіянок, бісексуалів і трансгендерів. Спостерігаючи, як відвідувачів бару заганяють в поліцейські фургони, натовп на вулиці прийшов у лють. Вони кидали в поліцейських монети і сміття, через що тим довелося забарикадуватися і викликати підкріплення. Близько 400 осіб ополчилися проти переслідування ЛГБТ-спільноти, і протягом наступних 5 днів рух за їхні права поширився по всіх Сполучених Штатах.

  • Джоан Роулінг пояснила своє ставлення до трансгендерів в чесному есе - критики менше не стало. Автор "Гаррі Поттера" висловила непопулярну думку про біологічну стать.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї