Лайм

Крістен Стюарт зіграє принцесу Діану в фільмі про її розставання з принцом Чарльзом

Зйомки драми "Спенсер" почнуться в 2021 році

Крістен Стюарт зіграє принцесу Діану в драмі Пабло Ларраіна "Спенсер". Фільм за сценарієм Стівена Найта ("Гострі козирки", "Порок на експорт", "Союзники") розповість про події початку 90-х, коли Діана вирішила, що її шлюб з принцом Чарльзом слід розірвати.

Фото: Getty Images

За інформацією Deadline, історія фільму розгортається протягом трьох днів, в одні з останніх різдвяних канікул Діани в королівському маєтку Сандрінгем. Очікується, що виробництво стартує на початку 2021 року.

"Зазвичай принц знаходить принцесу, пропонує їй стати його дружиною, і в кінці вона стає королевою. Це казка. Коли хтось вирішує не бути королевою і каже, що я краще піду і буду собою, це дуже важливе рішення, казка перевертається з ніг на голову, - розповів Ларріан. - Це чудова універсальна історія, яка може охопити мільйони і мільйони людей. Фільм називається "Спенсер" - це прізвище, яке було у Діани до знайомства з Чарльзом. Це романтична історія про жінку, яка переживає важкі часи, але знаходить світло і рішення".

Фото: Getty Images

Творці фільму бачать у Крістен Стюарт ідеальну Діану. Дівчина, яка отримала колосальну популярність після зйомок в романтичній сазі "Сутінки", відмовилася від розтиражованого образу, кинула виклик переслідуванням преси та стала по-справжньому цікавою і непередбачуванимою актрисою, яка працює в основному в незалежному кіно. Тепер їй належить зіграти одну з найзнаменитіших жінок світу в момент великої екзистенціальної кризи.

"Крістен може бути дуже таємничою і дуже вразливою, а у підсумку дуже сильною. Це те, що нам потрібно. Те, як вона відреагувала на сценарій і як вона підходить до персонажу, дуже приємно бачити. Я думаю, що вона збирається зробити щось приголомшливе і інтригуюче", - розповів режисер.

Фільм не торкнеться теми трагічної смерті Діани після її розлучення з Чарльзом. У ньому буде розглянуто лише занепад її стосунків з чоловіком і віддана любов до синів принца Вільяма і принца Гаррі. "Вона померла через роки після того, як наша історія розгортається, і тому ми не маємо з цим справи. Це всього лише три дні її життя, і за цей дуже короткий час ви зможете побачити ширшу перспективу того, ким вона була", - пояснив Ларріан.

  • "Віднесені вітром" тимчасово видалили з бібліотеки HBO Max через расові забобони. Розбираємося, як фільм-легенда, який отримав 8 "Оскарів", потрапив в немилість.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї