Лайм

Шанувальники саги "Володар перснів" у нестямі від щастя - до ювілею фільму його творці готують подарунок

У 2021 році фільму "Володар перснів: Хранителі персня" виповниться 20 років

Автори трилогії "Володар перснів" та "Хоббіт" до 20-річчя першої картини "Володар перснів: Хранителі персня" вирішили привітати шанувальників фентезі-саги особливим подарунком. У 2021 році в продаж надійдуть диски з усіма шістьма фільмами у форматі 4К та іншими ексклюзивними матеріалами.

Як пише The Digital Fix, глядачі побачать нові версії картин, так як до колекції увійдуть режисерські та навіть театральні версії фільмів. Крім цього збірник матиме ексклюзивні матеріали зі знімальних майданчиків.

Примітно, що збірник планували випустити цього року, але карантин вніс свої корективи. Реліз вирішили присвятити 20-річчю першого фільму з серії, прем'єра якого відбулася в грудні 2021 року.

Нагадаємо, кінотрилогію "Володар перснів", основою якої став однойменний роман Дж. Р. Р. Толкіна, в періоді з 2001 по 2003 рік презентував режисер Пітер Джексон. До серії увійшли фільми "Володар перснів: Хранителі персня", "Володар перснів: Дві вежі", "Володар перснів: Повернення короля".

Що ж стосується кінотрилогії Джексона "Хоббіт", яка є передісторією до "Володаря перснів", вона побачила світ значно пізніше. До серії увійшли фільми "Хоббіт: Несподівана подорож" (2012), "Хоббіт: Пустка Смоґа" (2013) та "Хоббіт: Битва п'яти воїнств" (2014).

  • У червні цього року у віці 88 років помер актор Ієн Голм, виконавець ролі Більбо Беггінса в трилогії "Володар перснів", зірка фільмів "Чужий" та "П'ятий елемент". Причиною смерті стали ускладнення, викликані хворобою Паркінсона.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї