Лайм

7 інтригуючих тату знаменитостей, під якими ховаються цілі історії

Які незвичайні натільні малюнки зробили собі зірки

Татуювання давно перестали бути чимось дивним. Багато зірок наносять на свою шкіру найрізноманітніші візерунки і малюнки, але далеко не всі з них можна легко розгадати. У цьому матеріалі ми розповімо про найбільш незвичайні тату світових знаменитостей.

Софі Тернер

Зірка "Гри престолів" і її чоловік Джо Джонас отримали жахливу новину, коли повернулися з відпустки з нагоди медового місяця. Виявилося, що їх улюбленого пса Уолдо збив автомобіль. Тоді подружжя вирішило зробити парні татуювання із зображенням свого вихованця в знак вічної пам'яті про нього.

Подивитися цю публікацію в Instagram

RIP my little angel.

Публікація від JOEJONAS (@joejonas)

Кевін Джонас

Музикант Кевін Джонас з колективу Johas Brothers наніс на свою шкіру оригінальне зображення дівчини в пишній сукні. Як з'ясувалося пізніше, це силует його дружини Даніель Джонас, саме в такому образі вона з'явилася в кліпі групи.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Brand new addition to the fam. So proud of this time in our life and getting to remember this with @daniellejonas forever !

Публікація від Kevin Jonas (@kevinjonas)

Майлі Сайрус

Майлі є відомою любителькою тату. Серед інших картинок на її тілі красуються зображення її вихованців, собаки Ему і рибки Паблоу. До речі, цій рибці Сайрус ще й пісню присвятила. Ось такою буває любов людини до домашніх улюбленців.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Placed a young Emu on his mom @mileycyrus #emufanclub

Публікація від Doctor Woo (@_dr_woo_)

Ніл Патрік Харріс

Харріс був настільки вражений своєю роллю графа Олафа, що вирішив набити собі тату з символом таємного товариства. Таке рішення актор прийняв під час другого сезону серіалу "Лемоні Снікет: 33 нещастя".

Подивитися цю публікацію в Instagram

We got picked up for Season 2 of A Series of Unfortunate Events. I got this to celebrate. #firsttattoo #anklebone #oof #olaf #scampstamp @andersonluna @unfortunatetv @netflix

Публікація від Neil Patrick Harris (@nph)


Аманда Сейфрід

Ще одне татуювання, присвячене кінокартині, є у актриси Аманди Сейфрід. У фільмі "Mamma Mia!" головну героїню називали "Minge", саме це слово набила собі і сама Аманда, і її колеги по знімальному майданчику. Все б нічого, але один з варіантів перекладу цього прізвиська - сленгова назва жіночих статевих губ. Тому залишається тільки гадати, скільки уїдливих жартів актриси вже чули на адресу своїх тату.

Подивитися цю публікацію в Instagram

It's complete #constantineandrachel #ilovecumming #feets

Публікація від Amanda Seyfried

Аріана Гранде

З татуюваннями Аріани Гранде пов'язано чимало кумедних історій. Наприклад, на честь виходу свого альбому "7 Rings" Арі вирішила набити татуювання з ієрогліфом, що означає цю назву. Але вийшло не так, як хотілося. Виявилося, що написання було невірним, тому тату перекладалося як "японська глиняна піч", "гриль". Тоді Гранде вирішила виправити ситуацію і додати ще один ієрогліф. Але знову щось пішло не так, і напис почав читатися як "японський палець гриль". З сердечком.

Фото: instagram.com/arianagrande

Джонні Депп

Джонні Депп обожнює татуювання, на тілі артиста майже немає чистого місця. Зазвичай він робить тату на честь якихось пам'ятних подій. Також Депп вирішив зберегти на своїй шкірі спогад про роман з Ембер Гердт. Пізніше Джонні пошкодував про своє рішення, адже подружжя не просто розлучилося, але і затягнуло довгий і скандальний судовий процесс. Тому колишня тату на честь Ембер, яка читалася як "SLIM" ( "худенька"), тепер виглядає трохи інакше. Депп додав кілька штрихів і зараз напис читається як "SCUM" ( "мразь"). Але і на цьому фантазія не зупинилася, артист додав поверх букв знак анархії, що подарувало татуюванню ще один варіант прочитання - "SCAM" ( "обман").

Фото: deep-depp.blogspot.com

  • Раніше ми розповіли про 6 акторів-тварин з радянського кіно, які зіграли ключову роль в знаменитих сценах.
  • Читайте також на theLime про 10 провальних тату, які переконають відмовитися від салону дешевше.
  • Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

    Читайте також

    Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

    Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї