Лайм

У трейлері "Дюни" знайшли новий мем про 2020 рік - адже в ньому все точно як в пустелі з хробаками

Прем'єра "Дюни" очікується вже в грудні

Увечері 9 вересня шанувальники фантаста Френка Герберта, фани режисера Дені Вільньова і просто ті, кому цікава нова екранізація роману "Дюна", дочекалися перший офіційний трейлер. Ролик подивилися вже 8 мільйонів людей, і деякі побачили в ньому дуже актуальний мем.

У фінальній сцені трейлера в кадрі з'являється гігантський піщаний хробак, паща якого кишить гострими іклами. Цей фрагмент став дуже популярним, адже нагадав людям 2020 рік.

Примітно, що користувачі соцмереж мислять однаково. Адже приблизно в один і той же час в Twitter з'явилися схожі меми російськомовних та англомовних меморобів.

Що ж стосується "Дюни" Дені Вільньова, картина розповість про події першої частини однойменної книги Френка Герберта. Молодому Полу Атрейдесу належить полетіти на найнебезпечнішу планету у Всесвіті, щоб подбати про майбутнє свого народу. Подейкують, шанувальникам варто чекати і другий фільм, який поки немає назви і дати виходу. Якщо проект реалізують, він розповість про події, описані вже у другій половині роману. Прем'єра "Дюни" очікується вже в грудні.

  • Тим часом Саша Барон Коен зняв продовження "Бората". І, здається, його сюжет ще божевільніший за першу частину.
  • Американські кіноакадеміки озвучили нові правила для номінантів на "Оскар", і в соцмережах розгорілися суперечки - здебільшого через маніпуляції в заголовках і неуважність інтернет-критиків. Пояснюємо максимально коротко, що зміниться до 2024 року.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео