Лайм

Жінка кинула роботу і стала заробляти десятки тисяч доларів, прикидаючись собакою

Фетиш американки знайшов відгук у безлічі користувачів мережі

Співробітниця салону оптики Дженна Філліпс шукала додаткове джерело доходу і виявила, що її давній фетиш може бути більш прибутковим, ніж основна робота. Дівчина завела акаунт на OnlyFans і завантажувала туди відео, на яких їсть із собачої миски, гризе меблі і катається по підлозі. Через півтора року вона кинула роботу, тому що "собачі" ролики для дорослої аудиторії стали приносити їй більше $ 10 тис. на місяць, пише New York Post.

"Я завжди поводилася як щеня, але спочатку не в сексуальному плані. Я звикла прикидатися щеням, коли була дитиною, - розповіла дівчина. - Одного разу я зустріла двох хлопців, які розповіли, що мій фетиш - це ціла субкультура. Тоді я почала публікувати більш специфічні відео".

З тих пір у дівчини в мережі з'явилася величезна кількість підписників, на TikTok за нею стежать понад 215 тис осіб, і від своїх шанувальників вона отримує достатньо грошей. "Я змогла кинути роботу в оптиці. Це безумство. Я ніколи не думала, що мій дивний собачий фетиш буде помічений широкою аудиторією або що так багато людей його полюблять. Це все ще вражає мене", - зізналася вона.

  • Австралійська модель Тара Джейн одержима пластичними операціями і прагне довести свою зовнішність до "ідеалу". Лікарі, проте, вже просять її зупинитися - вона зайшла занадто далеко.
  • Фетиш-модель із Канади витратила тисячі доларів, щоб стати живою лялькою, але поки її фото лише лякають людей в соцмережах.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео