Лайм

А ви знаєте, що відбувається з очима гикаючої кішки? Ми теж побачили це вперше - відео

Відірватися від цього видовища практично неможливо

Користувач сайту Reddit поділився коротким відеороликом з гикаючою кішкою. Для інших користувачів це стало відкриттям, адже те, що відбувається з очима тварини в цей момент, вони побачили вперше.

Виявляється, під час гикавки у котиків на мить розширюються зіниці. І відірватися від цього видовища практично неможливо - воно заворожує і дивує одночасно. За невеликий проміжок часу ролик встиг зібрати тисячі лайків і мільйони переглядів. Ось, подивіться й ви.

У коментарях під відео користувачі намагаються знайти цьому забавному механізму наукове пояснення. Деякі юзери припустили, причина такого розширення зіниць - рефлекторне скорочення діафрагми, яке зустрічається у всіх ссавців.

Інші ж просто милуються мімікою пухнастого і пишуть, що це відео зробило їх день. Також були й ті, кому котик здався наляканим і вони почали жаліти чотирилапого.

  • Мешканка Канади Дебра Андерсон працює листоношею. Кожен день жінка стикається з грізним котом, який захищає будинок від сторонніх. Його жвавості може позаздрити будь-яка сторожова собака.
  • Читайте також на theLime про те, як жінка ділить увагу свого чоловіка з суперником, проти якого складно боротися. Її конкурент - кіт Джарвіс.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео