Лайм

В Японії протестували гігантського людиноподібного робота, і тепер ми впевнені: майбутнє настало

Робот з аніме "Mobile Suit Gundam" зробив перші кроки в Йокогамі

У японському місті Йокогама протестували гігантського робота, прообразом якого став персонаж аніме-серіалу 1970-х "Mobile Suit Gundam". Машина, яка перебувала в розробці з 2014 року, зробила кілька кроків і встала на одне коліно, продемонструвавши дивовижну для таких розмірів гнучкість.

Гігант стане новим атракціоном у парку розваг Gundam Factory Yokohama. Висота його складає 18 метрів, а вага - 24 тонни. За інформацією компанії-виробника, робота зібрали з понад 200 сталевих і пластикових деталей, армованих вуглецевим волокном.

Атракціон мав почати роботу в жовтні 2020 року, але через епідемію коронавірусу відкриття відклали на невизначений термін. Шанувальники "Mobile Suit Gundam" тим часом щосили обговорюють вражаючу конструкцію в соцмережах.

"Я отримав науковий ступінь в галузі інформатики з єдиної причини. Одного разу, в розпал війни, Гандам впаде біля мого будинку, і я зможу пілотувати / перепрограмувати його під свої потреби. Я щасливий, що Японія виконує свою частину угоди", - пишуть в коментарях на YouTube. - "Space X: "Полетимо на Марс". Японія: "Ми вирушимо на Марс на нашому роботі Gundam" "Японія будує 18-метрового робота не тільки для шоу. Пам'ятайте, що 2020 рік ще не закінчився, все ще попереду".

  • У США створили "космічний" шолом для захисту від коронавірусу, і люди не могли не пожартувати. Він точно сподобається тим, хто хоче виглядати як людина, яка тільки-но зійшла з космічного корабля.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео