Лайм

Маколей Калкін вийшов з кішкою на прогулянку, і знову став мемом - адже це так схоже на 2020 рік

Всі ми трохи Маколей Калкін

40-річний Маколей Калкін (так-так, цього року йому стукнуло 40) вийшов на прогулянку з кішкою і одразу ж став мемом. І справа не в тому, що зірку фільму "Сам удома" помітили на вулиці з вихованцем, просто подивіться, як виглядав цей епатажний променад.

Одяг і зовнішній вигляд актора, кішка в колясці - все це так схоже на 2020 - рік, сміються в Твіттері. Рік, в якому вже просто не дивуються нічому.

Фото Калкіна та актриси Бренди Сонг з тваринами одразу ж розлетілися соцмережами. Користувачі знову дякують акторові за гарний настрій. "Всім ми Маколей Калкін", "Я тільки що дізналася, як Маколей Калкін вигулює свого кота, і мій день став кращим", "Не можу перестати дивитися на це фото", "Маколей Калкін один з нас", - сміються в коментарях.

  • Disney готується до зйомок рімейка культового фільму "Сам удома", надаючи оригінальним акторам можливість знятися в камео - коротких епізодичних ролях. Але деяких з них буквально неможливо впізнати. Ось, як актори різдвяної комедії виглядають через 30 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео