Лайм

Принц Вільям задивився на вітрину з фаст-фудом і став героєм жартів в соцмережах

Деякі жартівники шкодують онука королеви, адже він звик до іншого їжі

Принц Вільям потрапив на сторінки таблоїдів та соцмереж після того, як папараці зняли його, коли він дивився у вікно ресторану швидкого харчування, який спеціалізується на стравах з курки. Зрозуміло, користувачі не могли не пожартувати.

Днями герцог Кембриджський прогулювався неподалік від вокзалу Ватерлоо в Лондоні. Проходячи повз KFC, онук королеви Єлизавети II вирішив заглянути у вікно. Звичайно, власники мережі ресторанів не могли втратити цю прекрасну маркетингову можливість і розмістили фото в своїх акаунтах в Twitter.

Фото: twitter.com/KFC_UKI

"Вільям тихо прошепотів сам до себе: "Ох, не можу дочекатися, коли стану крильцем "[тут гра слів - англійське wing (крильце) звучить майже так само, як king (король)", - йдеться в пості. За цим послідувало повідомлення: "Мені сумно, що я не назвав його "Його Королівське стегно" в основному твіті".

Фоловери не змогли пройти повз зображення і почали жартувати: "Він, ймовірно, думає: "Хм, от що їдять звичайні люди", "Виходь за того, хто буде дивитися на тебе так само, як принц Вільям на смажену курочку", "Бідний хлопець, напевно, ніколи не пробував KFC, він напевно виріс на делікатесах від королівського шеф-кухаря".

  • Читайте також на theLime, як коронавірус принца Чарльза знову зробив Єлизавету II зіркою мемів про безсмертя. Як жартують користувачі соцмереж, королеві доводилося бачити на своєму віку навіть Великий вибух та динозаврів.
  • Маколей Калкін вийшов на прогулянку з кішкою і тут же став мемом. І справа не в тому, що зірку фільму "Один вдома" помітили на вулиці з улюбленцем, просто подивіться, як виглядав цей епатажний променад.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео