Лайм

Бульдог став мером американського містечка, відібравши перемогу у гончака і золотистого ретривера: фото

Ні, це не кадровий голод, а весела акція благодійності

У невеликому містечку Реббіт Хеш в штаті Кентуккі мером обрали французького бульдога на прізвисько Уілбур Біст. Інформація про це з'явилася на сторінці спільноти в Facebook.

Фото: facebook.com/RabbitHashUSA

"Результати виборів мера Rabbit Hash оголошені! Уілбур Біст - новий мер з неймовірними 13 143 голосами - найвищий результат за всю історію, - йдеться в повідомленні. - Загальна кількість тих, хто проголосував - 22 985, і це також максимальний результат за всю історію виборів в Реббіт Хеш".

Фото: facebook.com/RabbitHashUSA

Бульдог з відривом більш ніж у 10 тис. голосів обійшов своїх конкурентів - гончу на ім'я Кролик Джек і золотистого ретривера Поппі. Вони, однак, отримали втішні посади, ставши собачими послами Реббіт Хеш.

Фото: facebook.com/RabbitHashUSA

Містечко Реббіт Хеш вибирає хвостатих чотирилапих мерів з кінця 1990-х років, а "вибори" насправді являють собою збір коштів для історичної спільноти, яка вимагає 1 долар за голос, повідомляє NY Post.

  • Читайте також на theLime, як бойовий верблюд покарав водія мопеда, який пішов на обгін не за правилами. Ось, кого потрібно набирати в дорожню поліцію.
  • У Таїланді кіт пішов з дому на три дні, а повернувся з сюрпризом для господаря. Виявляється, пухнастий набрав боргів в місцевому рибному магазині.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео