Лайм

Європа чи Африка? Учасниця "Хто хоче стати мільйонером" не знала, де знаходиться Україна і розсмішила мережу

Відео розлетілося по мережі та стало вірусним

Учасниця аргентинської версії "Хто хоче стати мільйонером" (Quiуn quiere ser millonario) не змогла правильно відповісти на питання, де знаходиться Україна і програла, втративши всі гроші. Відео курйозного випадку швидко розлетілося по мережі, розвеселивши навіть Потапа.

Репер опублікував ролик в Instagram і за пару годин зібрав близько 30 тисяч переглядів. Судячи з відео, жінці вдалося дійти до питання на 20 тисяч доларів - їй потрібно було визначити, на якому континенті знаходиться Україна.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oleksii Potapenko (@realpotap)

Не знаючи відповіді, учасниця скористалася підказкою "50 на 50", яка скорочує кількість варіантів відповідей до двох. На екрані залишилися "Європа" та "Африка" й жінка вибрала другий варіант. Коли ведучий сказав, що її відповідь неправильна, вона довго не могла в це повірити.

Фрагмент передачі повеселив фоловерів Потапа, про що свідчать коментарі під постом репера.

"Ведучий сам офігів від її відповіді", "Вона ще здається в кінці сказала, що думала між Азією та Африкою", "Це питання на 0,10 центів?", "Ну як так", "Круте відео", "Походу вона ще сперечається з ведучим, не може бути, що не в Африці", - пишуть користувачі соцмережі.

  • Читайте також на theLime, як ведуча британської програми This Morning Джорджина Бернетт вийшла в прямий ефір з дому, але їй завадив нахабний кіт. Дівчина почала розповідати, як прикрасити будинок і зробити гарні декорації, але всю увагу перетягнув на себе її улюбленець
  • Тележурналістка Лі Стіл вирішила записати репортаж про скачки в австралійському місті Перт і завітала з командою на місцевий іподром Аскот. Але ідея провалилася - її облизали і зняли на камеру штани.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео