Лайм

Політик занудьгував на Zoom-конференції, і почав гратися запальничкою - на камеру потрапив найгарячіший епізод його кар'єри

На щастя, хлопцеві вдалося уникнути серйозних травм

Член міської адміністрації Лондона Том Слей став знаменитістю у ЗМІ та соцмережах після екстремальної конференції з колегами в Zoom. Ціна такої слави - обпалені пальці на руці, хоча могло бути й гірше.

Судячи з усього, хлопець занудьгував під час наради з колегами і, не вимикаючи камери, захопився електричною запальничкою. Експеримент з підпалом свічки за екраном ноутбука не віщував біди, але раптом щось пішло не так.

Кадри з відео Фото: Twitter / @tomsleigh

Відео свого самого гарячого епізоду в кар'єрі Слей опублікував у Твіттері. За словами молодого політика, конференція пройшла не так вдало, як він того очікував.

На відео можна помітити, як в певний момент байдуже обличчя хлопця різко змінюється, ще через секунду в екрані з'являється його рука у вогні. Користувачі соцмереж досі сперечаються в коментарях, що на цьому ролику смішніше - те, як Слей стримується, щоб не заволати, чи те, що події на екрані зовсім не турбують його колег, які спокійно продовжують перемовини.

У бесіді з виданням MyLondon політик розповів, що ж сталося за екраном лептопа. Виявляється, він хотів запалити свічку, використовуючи електричну запальничку з USB, але щось пішло не за планом, і він випадково підпалив свій блокнот, а полум'я одразу ж перекинулося на рукав.

На щастя, хлопцеві вдалося загасити вогонь і уникнути серйозних пошкоджень. От тільки доведеться потерпіти кілька днів, поки заживуть обпалені пальці.

  • Дивіться також на theLime, як іспанський журналіст Альфонсо Мерлос потрапив у дуже незручну ситуацію під час прямого ефіру, який проводив просто з дому. Поки він впевнено спілкувався з ведучим на каналі Estado de Alarma, позаду нього раптом з'явилася напівгола дівчина, про яку він геть забув.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео