Лайм

Чоловік попросив у бога Lamborghini та обіцяв голодувати 40 днів - спорткар так і не прийшов, а от проблем додалося

Через 33 дні угоду з небесами довелося розірвати

Глибоко релігійний житель Зімбабве Марк Мурадзіра роками мріяв про новенький суперкар. Чоловік уявляв, як може порадувати свою дівчину, коли запропонує їй проъхатися у Lamborghini за 68,5 млн місцевих доларів, але гадки не мав, як і де заробити такі гроші. Тоді він вирішив звернутися за допомогою до бога, а натомість пообіцяв дотримуватися суворого 40-денного посту.

Щоб не спокушатися побачивши їжу, чоловік зібрав речі та поїхав жити в гори. Але й це не допомогло. За місяць з гаком угоду з небесами довелося розірвати, пише Daily Star, а замість спорткара оплачувати кілька великих медичних рахунків.

Фото: Pixabay

На 33-й день посту 27-річного Марка, лідера місцевої церкви Воскреслих Святих, знайшли без свідомості. Приятелі відвезли його до місцевої клініки та оплатили всі рахунки. Кажуть, герой цієї історії вже одужує, але замість грошей на спорткар тепер буде збирати, щоб повернути борги.

У бесіді з журналістами єпископ тієї ж церкви припуститив, що Марк явно неправильно зрозумів, у чому полягає справжня божа допомога. "Він мав почати постити, щоб знайти роботу, так як весь цей час був безробітним", - зазначив чоловік.

  • Читайте також на theLime, як загін з 10 поліцейських оточив будинок 28-річної англійки, не на жарт налякавши весь район. Жінку запідозрили у вбивстві через гелловінську декорацію, з якою ніяк не міг розлучитися її 5-річний син.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео