Лайм

Пес налякав нахабного ведмедя, і він повторив трюк з фільму "Мисливці за привидами": відео

Молодий ведмідь ніколи раніше не бачив собаки, і дуже злякався

Жінка з Нью-Джерсі (США) зняла на відео молодого чорного ведмедя, що піднімався на балкон другого поверху. Вона попередила нахабного гостя, що там живе великий собака, але він не відреагував - і поплатився. Момент втечі клишоногого потрапив на відео і став вірусним у мережі.

Повне відео займає більше трьох хвилин. Воно показує, як сім'я ведмедів копається в сміттєвому баку, а потім наближається до котеджу. Один молодий ведмідь почав дертися з веранди першого поверху на другий, коли на нього вистрибнув кудлатий пес. Від несподіванки тварина позадкувала, охопила лапами дерев'яну опору і з'їхала вниз - зовсім як "Мисливці за привидами", які спускалися на паранормальний виклик по трубі у пожежній станції. Безславний відступ ведмедя можна побачити на 3 хвилині відео.

В інциденті ніхто не постраждав, але ведмедю напевно ще не скоро захочеться заходити в чужі будинки - адже там його можуть чекати дивні агресивні звірі.

  • Пара маленьких собак вигнала ведмедя з дому і врятувала сплячу господарку. Жінка безтурботно заснула з відкритими дверима, але її вірні стражники швидко розпізнали загрозу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео