Лайм

Танці в роздягальні збірної України стали хітом - якою піснею футболісти відзначили перемогу над шведами

Mambo! Chapa! Doggy style!

Після феєричного голу Артема Довбика і перемоги у матчі Україна - Швеція футболісти національної збірної влаштували в роздягальні справжню дискотеку. Запальні танці нападника Романа Яремчука і півзахисника Тараса Степаненка стали хітом у мережі, і українці зацікавилися їхнім музичним вибором.

На відео, яке збирає тисячі переглядів у Twitter, Instagram і YouTube, щасливі переможці танцюють під трек домініканського репера Don Miguelo - Y Que Fue?

Пісня, яку українці обрали для святкування перемоги над шведами, вже знайома уважним шанувальникам футболу. Минулого місяця футболісти "Атлетіко Мадрид" Яннік Феррейра Карраско, Тома Лемар, Хосе Марія Хіменес і Мусса Дембеле з танцями вийшли під Y Que Fue на стадіон, і відео їхніх танців стало вірусним у мережі. Тепер, схоже творчість Don Miguel стане в Україні трохи більше популярною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео