Лайм

Білка-ненажера залізла в годівницю для птахів і застрягла. Просто хтось забагато їсть

Годівниця виявилася занадто маленькою для ненажерливого звіра

Рятувальники тварин в Англії провели операцію зі звільнення білки, яка не звикла обмежувати себе в їжі. Хвостата ненажера залізла в годівницю для птахів, але після перекусу не змогла залишити "ресторан".

Фото: RSPCA

У мережу потрапили відео та фотографії, на яких товстий гризун терпляче сидить у металевій годівниці, чекаючи, поки його звільнять. Використовуючи кусачки, рятувальник акуратно зрізав лозини годівниці, щоб пухнаста ласунка не постраждала.

Зрештою, білку з повним черевцем зерна та горіхів відпустили додому. "На щастя, ми змогли звільнити її, і при цьому постраждала лише її гордість!" - пожартували рятувальники в Facebook.

  • Не лише тварини, а й люди можуть застрягти у несподіваних місцях. Так у США пожежники врятували голого чоловіка, який невідомо як опинився у стіні закритого театру.
  • Поліцейські влаштували погоню за свинею, яка не хотіла повертатися додому. Фото вийшло епічним, і найкраще дивитися їх під музику з "Шоу Бенні Хілла".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео