Лайм

Цуценя спробувало прогнати нахабного кота з лежанки - таке завдання малюкові не під силу

Вусатий навіть не думає каятися

Найчастіше коти - пухнасті антистреси, готові підняти настрій своїм муркотінням. Але бувають і справжні шкоди, які вважають себе істинними королями. Вони можуть безпардонно вриватися в чужі домівлі й почуватися там господарями, а можуть віджимати собачі лежанки, наприклад, як герой наступного відео.

Кіт на прізвисько Спаркі думає, що він бос, тому спить там, де хоче. Хвостатий вважає, що м'яке ліжечко його друга Семі йому краще підходить, і не встає навіть тоді, коли пес намагається силою його підняти. Власниця улюбленців зі США зняла кумедний момент, як цуценя намагається прогнати нахабного кота, але в нього нічого не виходить.

За словами господарки, Спаркі подобається думати, що він - собака. Він зустрічає людей біля дверей і клянчить різні смаколики. А Семмі - найтерплячіший пес на світі, але своїм ліжечком поступатися нікому не збирається, навіть пухнастому другові.

Одного разу жінка помітила, що кіт розлігся в ліжку собаки, проте песику це не сподобалося. Семмі щосили намагався скинути Спарки з ліжка, але невблаганний кіт не збирався здаватися. Зрештою пес кинув цю ідею і перестав зганяти кота. Тоді вусатий зістрибнув і втік, а песик схопив своє ліжко зубами, пішов із ним та ліг.

  • Пес з дитинства жив із шістьма кішками і навчився муркотіти, коли його гладять. Тепер собака підкорює своїм умінням користувачів TikTok.
  • Дивіться також на theLime кумедне відео, як кмітливий кіт відкрив великі двері, поки пес прохолоджувався в стороні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео