Лайм

Студентка відкрила у гуртожитку вікно, і її кімнату повністю завалило снігом – такого не чекав ніхто

Люди не повірили своїм очам

Ешлін, студентка Бостонського коледжу, залишила вікно в гуртожитку відкритим, а наступного ранку на неї чекав неприємний сюрприз. Справа в тому, що саме в ніч із п'ятниці на суботу в Бостоні була сильна снігова буря.

Через хуртовину вся кімната дівчини опинилася в снігу: її речі, ліжко, письмовий стіл, стілець – усе це було вкрите білим покривалом. Наслідки бостонської хуртовини вирішила показати сусідка Ешлін на своїй сторінці в TikTok. "Ось що трапиться, якщо залишити вікно відкритим під час хуртовини в Бостоні", - говориться у підписі до ролика.

Фото: tiktok.com/@youaintseenothingg

Виявляється, Ешлін відкрила вікно на провітрювання, а сама поїхала на ночівлю до свого хлопця. Вже наступного ранку вона отримала від сусідки повідомлення про те, що з кімнати підозріло віє холодом. Інша студентка також написала Ешлін, що помітила сильний протяг, який виходив із зачинених дверей.

Фото: tiktok.com/@youaintseenothingg

Фото: tiktok.com/@youaintseenothingg

Студентка попросила подруг взяти запасний ключ і перевірити, чи все гаразд. Сусідки так і зробили, і побачене там їх вразило – вся кімната нагадувала якийсь гірськолижний курорт із білими схилами.

На опублікованому відео видно, як дівчата беруть віники з совками і починають прибирати наслідки сильної хуртовини. Ролик подивилося вже близько 2,6 мільйона користувачів мережі. Одні просто дивуються та не можуть повірити своїм очам, тоді як інші задаються наступним питанням: "Це її перша зима в Бостоні чи що?". У коментарях під відео з'ясувалося, що це цілком можливо, адже Ешлін родом із Каліфорнії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео