Лайм

Бред Пітт зустрічається з німецькою моделлю Ніколь Потуральскі: що про неї відомо

Пару помітили в Парижі, звідки вони полетіли в маєток Пітта на півдні Франції

Бреда Пітта запідозрили в новому романі: 56-річного актора помітили в Парижі з 27-річною моделлю Ніколь Потуральскі. Пітт прибув до Франції з Лос-Анджелеса, німецька красуня прилетіла туди з Берліна, і разом вони вирушили в шато Пітта на півдні Франції. Джерело видання Page Six підтвердило, що пара знаходиться в стосунках.

Фото: flickr.com/evarinaldiphotography / instagram.com/nico.potur/

"Вони зустрічаються, разом насолоджуються відпочинком", - заявив інсайдер. Інформацію підтвердив і таблоїд OK! Magazine: "Вони цілувалися і Бред був до неї дуже уважний. Схоже, він не заперечував, щоб люди його бачили. Вона справжня красуня і явно набагато молодша за нього".

Фото: instagram.com/nico.potur/

Ніколь Потуральскі - німецька модель, яка працює під псевдонімом Nico Mary. У свої 27 років вона співпрацює з трьома різними модельними агентствами - A Management в Німеччині, Official Models в Нью-Йорку і NEXT Models в Лос-Анджелесі. Її фото ставали обкладинками німецького Harper's Bazaar і вересневого номера ELLE Germany. За даними Daily Mail, дівчина народилася в Бергкамені, має польське коріння і говорить на п'яти мовах.

Потуральскі тримає особисте життя в секреті, але відомо, що вона виховує маленького сина Еміля. У лютому вона опублікувала фотографію себе і свого сина на прогулянці по Лос-Анджелесу. "Найращий друг. Найраща компанія. Банда!" - підписала вона знімок.

Фото: instagram.com/nico.potur/

Таблоїди припускають, що Потуральскі і Пітт зустрічаються вже кілька місяців. "Доказами" стали публікації моделі в Instagram, де вона згадує свою любов і кращу половину. "Сумую за прогулянкам з моєю любов'ю", - підписала вона 26 лютого фото, на якому зображена на вулиці Лос-Анджелеса.

Фото: instagram.com/nico.potur/

Ніколь Потуральскі - не перша жінка, з якою, за чутками, зустрічався Пітт після розлучення з Анджеліною Джолі: під підозру потрапляла навіть його колишня дружина Дженніфер Еністон. Сам актор на розпитування журналістів відповідав жартівливо. "Я хотів взяти з собою на церемонію вручення "Золотого глобусу" маму, але не зміг, тому що про всіх жінок, з якими я стою поруч, кажуть, що ми зустрічаємося. Це було б просто ніяково, - говорив він в інтерв'ю. - Я просто годую сміттєві журнали. Напевно тому, що моє особисте життя - це катастрофа".

  • Нещодавно Анджеліна Джолі розповіла журналістам, що розлучилася заради сім'ї. Вона присвятила життя дітям і не шкодує про розлучення з Бредом Піттом.
  • Бред Пітт подякував другу, який допоміг йому впоратися з алкоголізмом. Зав'язати з випивкою його надихнув відомий актор, який не п'є вже 16 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття