Лайм

Маколей Калкін потролив фанів у свій день народження - відчуйте себе старими

А шанувальники у відповідь почали ліпити меми

26 серпня Маколею Калкіну виповнилося 40 років У свій день народження зірка фільму "Один вдома" вирішив пожартувати над фанами, оголосивши про свій вік.

"Гей, народ! Хочете відчути себе старими? Мені 40. Не дякуйте", - написав актор у своєму twitter-акаунті. "Це мій подарунок світу: я змушую людей відчувати себе старими. Я більше не дитина, це моя робота", - додав він.

Реакція шанувальників не змусила себе довго чекати. Одні були здивовані, що хлопчик, якого залишили одного вдома, вже розміняв п'ятий десяток і почали жартувати на цю тему.

Також були й ті, хто згадав знімок виснаженого Калкіна, зроблений в період, коли він зловживав наркотиками та алкоголем. "А тобі хіба не було 40 років 10 назад?", "Я думав тобі 60", "Чувак, ти так сильно постарів", - жартують фани.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil