Лайм

Дівчину заарештували за пікантне відео на священному мосту - так провалилася спроба стати активісткою

На сміливу француженку поскаржилися після публікації відео в соцмережах

27-річна француженка потрапила до в'язниці, роздягнувшись для відео на священному мосту через річку Ганг в Індії. Поліція штату Уттаракханд затримала дівчину на ім'я Марі-Елен через кілька днів після публікації відео в соціальних мережах, пише CNN.

Міст Лакшман Джула Фото: Wikimedia Commons

Підвісний міст Лакшман Джула знаходиться в 5 км на північ від міста Рішікеш. Згідно з легендою, індуїстське божество Лакшмана перетнув Ганг на джутових мотузках в тому місці, де зараз стоїть міст. За словами старшого офіцера поліції Р. К. Саклане, обвинувачена знялася на мосту в непристойному вигляді заради просування свого ювелірного бізнесу.

"Вона зняла відео на Лакшман Джула - він вважається священним мостом. Потім вона зробила непристойну фотосесію в своєму готелі. Оголені фото вона розмістила в Instagram", - повідомив він.

Поліція зайнялася справою, коли деякі з індійських фоловерів француженки впізнали на відео міст і поскаржилися владі. Член місцевої ради також подав скаргу в поліцію. На відео, яке обурило публіку, дівчина йде в шалі, а потім скидає її і залишається оголеною, стоячи спиною до камери.

Наразі дівчину звільнили під заставу, звинувативши в непристойній поведін і в громадському місці і публікації непристойного контенту в інтернеті. Сама Марі-Елен заявила, що частково оголилася, щоб виступити проти домагань. "Кожен раз, коли я переходила міст, мене переслідували. Мої індійські сестри і жінки-мандрівниці напевно відчули те ж саме, - сказала вона. - Мені дуже шкода, що мої дії завдали шкоди місцевій громаді. Мені не вистачило знань про культурні особливості. Головна мета полягала в допомозі пригнобленим індійським жінкам, у яких немає доступу до освіти і можливості піти від нещасливого шлюбу".

  • В Індії вбитий горем удівець зробив силіконову копію покійної дружини, і її не відрізнити від живої людини. Тепер сім'я Мадхава Гупти щаслива бачити вдома реалістичну скульптуру жінки.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil