Лайм

ФБР шукає сміливця в реактивному ранці, який налякав пілотів на величезній висоті

"Залізна людина" піднялася на 900 м, чимало здивувавши екіпажі авіалайнерів

ФБР веде розслідування загадкового інциденту, який трапився в небі над Лос-Анджелесом: 30 серпня пілот American Airlines повідомив диспетчерам про "хлопця в реактивному ранці", який з'явився на шляху літаків, що прибували в міжнародний аеропорт. За інформацією Fox LA, чоловік перебував на висоті понад 900 метрів.

Фото: Wikimedia Commons

"Диспетчер. Ми тільки-но обігнали хлопця на реактивному ранці. З лівого боку, може в 30 метрах або близько того. Приблизно на нашій висоті", - сказав пілот диспетчерам. Приблизно через 10 хвилин чоловіка помітив інший літак. "Ми тільки-но бачили, як хлопець пролетів повз нас на реактивному ранці", - повідомив екіпаж.

Авіадиспетчерська служба одразу попередила рейси проявляти обережність і повідомила про подію правоохоронні органи. Любителя гострих відчуттів спробували знайти за допомогою вертольота і наземного патруля, але не змогли виявити нікого, хто б відповідав опису "Залізної людини". Незважаючи на комічність ситуації, зіткнення людини з літаком в повітрі могло б привести до катастрофічних наслідків, тому поліція просить у очевидців будь-якої допомоги.

Реактивні ранці (джетпаки) можуть підніматися на велику висоту, але в цілях безпеки люди зазвичай використовують їх на малих висотах і не довше декількох секунд. У лютому 2020 пілот Вінс Реффет встановив рекорд висоти польоту, піднявшись на 1800 метрів. Роком раніше британець Річард Браунінг розвинув на ранці максимальну швидкість 51 км / год.

  • Дівчину заарештували за пікантне відео на священному мості в Індії - так провалилася її спроба стати активісткою. На сміливу француженку поскаржилися після публікації відео в соцмережах.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

18-річна донька Ольги Фреймут похизувалася кадрами з випускного в США

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл закінчила школу в США. Дівчина поділилася кадрами з випускного

День захисту дітей: українські зірки зачарували кадрами своїх синів та доньок

1 червня святкують День захисту дітей. Українські зірки вразили світлими кадрами зі своїми синами та доньками

Обожнюю: Ольга Сумська зворушливо звернулася до старшої доньки

Акторка Ольга Сумська зворушливо звернулася до доньки, яка живе в Росії. Жінка показала архівні сімейні кадри