Лайм

Принц Гаррі і Меган Маркл підписали контракт з Netflix - чим займеться королівська пара

Скоро на стрімінговій платформі з'являться серіали від несподіваних продюсерів

Герцог і герцогиня Сассекські займуться виробництвом фільмів і серіалів для Netflix. Умови угоди не розголошуються, але за інформацією New York Times Гаррі і Меган будуть продюсувати художні і документальні фільми і серіали, а також дитячих програм.

Фото: instagram.com/sussexroyal

Пара може з'явитися в деяких проектах, але Меган не планує повертатися до акторства. У 2019 вона озвучила документальний фільм Disney "Слони", і співпраця з Netflix - наступний етап її кар'єри в індустрії розваг.

"Ми зосередимося на створенні контенту, який інформує і дарує надію. Ми раді працювати з Тедом [Сарандосом] і командою Netflix, чиє безпрецедентне охоплення допоможе нам ділитися вражаючим контентом", - заявило подружжя.

Аналогічну угоду компанія уклала з Бараком і Мішель Обамою, які стали продюсерами популярного документального фільму "Американська фабрика" (2019). Залучення Гаррі і Меган дасть Netflix додаткову перевагу перед Disney + та іншими конкуруючими стрімінговими платформами.

У січні Гаррі і Меган оголосили, що "відступають" від ролі працюючих членів британської королівської родини. З тих пір подружжя переїхало в США і осіло в Монтесіто (Санта-Барбара), де планує виховати сина Арчі.

  • Раніше стало відомо, що принц Гаррі і Меган Маркл купили свій новий будинок у російського олігарха-махінатора. Свого часу мільярдер Сергій Гришин зізнався, що вкрав мільйони з банків Естонії та Росії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля