Лайм

Співак Брюс Вільямсон помер після боротьби з Covid-19

На момент смерті музикантові було 49 років

У віці 49 років пішов з життя колишній вокаліст гурту The Temptations Брюс Вільямсон. Причиною смерті співака стала коронавірусна інфекція.

Про це повідомляє TMZ з посиланням на рідних музиканта. Відомо, що артист помер в неділю, 6 вересня, у своєму будинку в Лас-Вегасі.

Фото: facebook.com/bruce.williamson.73157

"У світі немає слів, які можуть висловити те, що я зараз відчуваю. Я люблю тебе, тату, спасибі, що ти дивовижний, спасибі, що ти любиш, спасибі за те, що ти є, я молю Бога і ми зустрінемося знову. Я люблю тебе, татусю. Спочивай з миром, король Вільямсон", - написав син співака на своїй сторінці в Facebook.

Брюс Вільямсон став учасником гурту The Temptations в 2006 році. Він виступав в колективі дев'ять років і був причетний до запису двох альбомів - Back to Front і Still Here. Після уходу з колективу співак виступав сольно.

The Temptations - американський колектив, який виступає в таких музичних напрямках як ритм-н-блюз, ду-воп, фанк, диско і соул. Гурт на сцені вже майже 50 років. Їх творчість тричі була удостоєна премії "Греммі".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil