Лайм

Чоловік зник у горах і повернувся прямо на прес-конференції, де його оголосили зниклим безвісти

Замість запланованої зустрічі з пресою сім'я зниклого влаштувала свято

Зниклий під час прогулянки в горах чоловік повернувся до родини на прес-конференції, організованій, щоб попросити допомоги в його пошуках, повідомляє CNN.

Фото: The Tan Hill Inn / Facebook

6 вересня 80-річний Гаррі Харві відправився на прогулянку в англійському національному парку Йоркшир-Дейлс, коли почалася сильна буря з градом. В той день досвідчений турист не вийшов на зв'язок, і його сім'я забила тривогу. Чотири дні поліція, Королівські військово-повітряні сили і гірські рятувальники витратили на його пошуки, але все було марно. В готелі Tan Hill Inn, розташованому на території національного парку, була запланована прес-конференція, де Харві мали оголосити зниклим без вести. Сім'я збиралася попросити громадськість допомогти в пошуках чоловіка, коли він з пов'язкою на лобі раптово з'явився в пабі.

Фотограф дикої природи помітив Гаррі Харві на болотах і зв'язався з рятувальниками, які доставили його в готель. Так чоловік опинився в обіймах сина та невістки. Він розповів репортерам, що потрапив під сильний град, впав зі стежки, загубив очки і компас. Оговтавшись, він пішов шукати безпечне місце для табору, встановив намет і вирішив почекати гарної погоди.

"Якби я знав, що тут такий галас, я б не повернувся, - пожартував він. - Я провів три гарних ночі в кемпінгу, у мене було все необхідне спорядження. Їжа - єдине, чого мені не вистачало. У мене пекельний апетит, і коли я зголоднів, я більше не зміг чекати".

У пошуках Харві взяли участь понад 100 рятувальників, а також пошукові собаки, поліцейські і члени Королівських ВПС.

  • Найстарша подружня пара в світі поділилася секретом сімейного щастя - вони разом 79 років. Щасливий шлюб довгожителі побудували на взаємній повазі і емоційній зрілості.
  • Пара з американського штату Небраска відзначила 60-ту річницю шлюбу романтичної фотосесією. Для гарних кадрів 88-річний Марвін і 81-річна Люсіль вдягли ті ж наряди, що і в день весілля.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії