Лайм

Українська акторка заявила в поліцію про домагання колеги прямо на зйомках

Дівчина стверджує, що актор дозволяв собі зайве

Артистка-початківець Тетяна Острецова звинуватила колегу, актора Володимира Владимирова, в сексуальних домаганнях. Дівчина не тільки виступила з публічним повідомленням, але й звернулася в поліцію із заявою, в якій просить покарати кривдника.

Як написала акторка на сторінці у Facebook, вона хоче, щоб ця ситуація стала хорошим уроком для тих, хто переживав подібне, а також для тих, кому, можливо, доведеться зіткнутися з домаганнями. "Я пережила нервовий зрив і завдяки близьким людям змогла впоратися з усім потоком негативу і нерозуміння в мою адресу", - зазначила Тетяна.

Тетяна Острецова Фото: facebook.com/tatiana.ostretsova

Про домагання Острецова публічно заявила 23 серпня, вибравши для цього соціальну мережу. Акторка стверджує, що Владимиров не раз дозволяв собі зайве прямо під час зйомок. За її словами, актор в кадрі хапав її за інтимні місця.

"У дублях я намагалася викручуватися як могла, щоб він не зміг знову це зробити. Протягом 4-5 дублів цей збоченець кожен раз намагався підніматися рукою вище колін, але я викручувалася. Я досі відчуваю на своєму тілі відчуття від цього морального виродка", - написала артистка.

Тоді Тетяна вирішила не зупиняти зйомки, дівчина не хотіла підводити творчий колектив картини. Тепер акторка шкодує про своє мовчання.

"Моя помилка в тому, що я відразу ж не зупинила зйомки, тому що я чітко розуміла, що якщо я дам собі зараз слабинку і пущу на самоплив емоції - далі я вже не зможу працювати, так як всередині вже була істерика, і тому я боялася, що через мене зірветься зміна. Я це визнаю і шкодую, що не припинила це", - зазначила Острецова.

Зібравши докази і заручившись підтримкою юристів, акторка звернулась до правоохоронних органів

"За фактом скоєних стосовно мене неправомірних дій, мною спільно з юристами зроблено ряд юридичних заходів. У тому числі ми подали заяву про вчинення злочину в поліцію, додавши до нього відео та інші, наявні у мене на даний момент, докази", - зізналася Острецова.

Володимир Владимиров - 51-річний актор з Києва, який відомий завдяки невеликим ролям у серіалах. А саме - "Заходьте без дзвінка", "Речдок", "Скажена лікарня" та "Слуга народу", де зіграв президента Франції Еммануеля Макрона.

Володимир Владимиров в серіалі "Скажена лікарня" Фото: facebook.com/wladimyrow.wladimyr

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита