Лайм

Валерій Харчишин з гурту "Друга ріка" перехворів Covid-19

Музикант поборов хворобу за 10 днів

Український музикант Валерій Харчишин, лідер рок-гурту "Друга Ріка", переніс коронавірус. Наразі співак вже повністю здоровий і повернувся до своєї концертної діяльності.

Напередодні колектив дав свій перший концерт в Києві після шестимісячної перерви. Виступ рокерів пройшов з дотриманням всіх карантинних заходів: маски, санітайзери та дистанція. Харчишин вважає , що дуже важливо берегти себе під час пандемії, адже що таке коронавірус - музикант знає з особистого досвіду.

Валерій Харчишин Фото: facebook.com/Valeriy Kharchyshyn

"Я захворів Covid-19 та успішно його поборов за 10 днів. Тепер маю негативний тест і можу працювати", - повідомив вокаліст "Другої Ріки" каналу "Україна".

Де і коли Валерій Харчишин підхопив коронавірус, а також в якій формі протікала хвороба - музикант не уточнив. Судячи з того, що боротьба з інфекцією тривала трохи більше тижня, захворювання пройшло без наслідків.

Нагадаємо, що в березні лідер гурту "Друга Ріка" вже здавав ПЛР-тести, але вони були негативними. Тоді Харчишин тільки повернувся з Італії, де вирував коронавірус і відчував майже всі симптоми, характерні для нового вірусу. Валерій пройшов два тестування і вони показали, що у нього немає Covid-19.

  • Українська співачка Камалія, її сім'я та персонал вже більше двох тижнів борються з коронавірусом. На 16-й день хвороби чоловікові артистки, мільярдерові Мохаммаду Захуру, різко стало гірше: висока температура, слабкість та запаморочення.
  • У вересні Володимир Остапчук перехворів коронавірусом. Симптоми телеведучого виявилися особливо важкими: Covid-19 спровокував у нього двосторонню пневмонію. Пізніше шоумен докладно описав перебіг хвороби і попередив усіх, хто відноситься до епідемії легковажно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil