Лайм

Квадроцикли, пейнтбол та доросла програма: Володимир Остапчук перед весіллям відірвався парубоцькій вечірці

Вечірка пройшла під слоганом: "Був пацан - немає пацана"

Уже в наступному місяці Володимир Остапчук одружується на своїй коханій Христині Горняк. Днями ведучий відгуляв парубочу вечірку, куди запросив своїх кращих друзів. Деяким навіть довелося скасувати зйомки, щоб провести цей вечір з другом.

Фото зі святкування шоумен опублікував на особистій сторінці в Instagram. Вечірка пройшла під слоганом: "Був пацан - немає пацана". Хлопці відривалися по повній: каталися на квадроциклах, грали в пейнтбол, а під кінець вечора для Володимира організували "дорослу програму".

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Для Остапчука це буде вже другий шлюб, а ось вечірка напередодні весілля стала для нього першим досвідом. "По-перше, це був мій перший парубочий вечір, а по-друге - це було нереально круто", - поділився емоціями шоумен.

"Хлопці організували круті покатушки на квадроциклах та пейнтбол. Все привезли на зручну локацію, вчасно та з віп пакетом, так що ми класно відірвалися з моїми друзями. Увечері була вже доросла програма, яка закінчилася до 5 ранку але це було вже без камер", - написав ведучий.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Володимир Остапчук та Христина Горняк мали побратися 1 жовтня, але в їх романтичні плани втрутився коронавірус. Пара перенесла торжество на 15 жовтня. В один день з весіллям відбудеться й розпис. Закохані вже вибрали ведучих, ресторан, свої образи та обручки, і з нетерпінням чекають свого найважливішого дня.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

  • Володимир Остапчук та Христина Горняк оголосили про заручини в серпні цього року. Шоумен зробив пропозицію своїй коханій через рік після їхнього знайомства.
  • У вересні Володимир Остапчук та його наречена перехворіли коронавірусом. Симптоми телеведучого виявилися особливо важкими: Covid-19 спровокував у нього двосторонню пневмонію. Пізніше шоумен докладно описав перебіг хвороби і попередив усіх, хто відноситься до епідемії легковажно.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші