Лайм

Маша Єфросиніна вперше показала в мережі покійного батька

Чоловіка не стало у 2000 році

1 жовтня батько Маші Єфросиніної міг би відсвяткувати свій день народження, але чоловік помер, коли телеведучій був 21 рік. Через 20 років після смерті тата знаменитість вперше показала рідну людину в соцмережах, якого завжди згадує з теплотою та любов'ю.

Кілька архівних знімків із сімейного альбому ведуча опублікувала на особистій сторінці в Instagram. На чорно-білих кадрах зовсім юна Маша зображена в оточенні батьків та молодшої сестри Лізи. Всі члени сім'ї широко посміхаються та випромінюють щастя. Енергетика цих емоцій залишилася і на фотографіях.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Ти навряд чи думав, що колись з'явишся в моєму Інстаграм .. Ти взагалі навряд чи уявляв, що створять щось подібне. Вже двадцятий твій день народження ти зі мною, а я без тебе, пап ..", - написала Єфросиніна.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Про батька телеведучої мало що відомо. Олександр Ефросинін працював інженером-будівельником в Керчі, там же чоловік і помер в 2000 році. Папа ведучої багато років вів боротьбу з важким захворюванням, а за тиждень до того, як чоловіка не стало, його смерть передбачила циганка.

"За кілька днів до відходу тата до мене підійшла на вулиці ворожка і стала мене гіпнотизувати. Я дала їй відкоша, а вона у відповідь повернулася до мене і сказала: "Через тиждень батько помре". Тато до того моменту вже був у важкому стані, ми знали, що цей день настане. Але це було жахливо. Мені здається, я і зараз якщо побачу цю циганку на вулиці, впізнаю", - розповідала ведуча в одному з інтерв'ю.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Для Ефоросиніної тато був прикладом гідної, працьовитої та шляхетної людини, і вона завжди згадує про нього з великим трепетом та любов'ю.

"Папа, на мій погляд, був видатною людиною - з багатющим внутрішнім світом. Він вважав, що людина повинна служити іншій людині. Так і робив усе своє недовге життя. Я в цьому виросла. Постійно бачила, як мій батько багато і старанно працював, як захоплювався благородними вчинками інших, а тепер розумію, що це був не просто хороший приклад. Папа всіляко вчив нас жити в правильній моралі, кожна його думка - це формула щастя , - ділилася раніше телезірка.

  • Маша Єфросиніна показала в Instagram фото з 62-річною мамою Людмилою та 16-річною донькою Наною. Телеведуча розповіла, що мама з дитинства прищеплювала їй віру в себе, і ці якості вона сьогодні передає своїм дітям.
  • Раніше Маша Єфросиніна вперше розповіла про важливу роботу чоловіка. Телеведуча пишається досягненнями Тимура Хромаєва, який "переписав економічну історію країни".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування