Лайм

Маша Єфросиніна відповіла на чутки про захоплення пластичними операціями

41-річна телеведуча розповіла, як ставиться до радикального омолодження

Маша Єфросиніна прокоментувала чутки, які розпускають про неї хейтери в соціальних мережах. На думку деяких, 41-річна телеведуча багато разів вдавалася до пластичних операцій, щоб виглядати молодше свого віку. Хоча в Instagram Єфросиніна регулярно розповідає про ЗСЖ, правильне харчування і детокс, люди все ще сумніваються в її щирості.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

"Мене дико дратує ця несправедливість. Не те щоб я була противницею пластичних операцій. Мало того, я впевнена, то колись їх зроблю. Чесно, коли я почну бути схожою на топінамбур, який забули в овочевому магазині в 1979 році, і знайшли через 100 років, ось тоді я піду і зроблю її, - зізналася Єфросиніна. - Але є два важливих моменти. Перший: я дуже боюся [операцій], особливо на обличчі. Перед нами гігантська кількість прикладів невдалої пластики, і тому я дико [боюся]. Другий: чим раніше ти починаєш стежити за своїм здоров'ям, тим більше відтягується необхідність щось із собою робити".

Телезірка наполягає, що сьогодні жінка може виглядати молодо і без операцій, але для цього потрібно себе любити і собою займатися.

"Я намагаюся добре харчуватися, займаюся спортом, але стрес "компенсує" мені все. Я перестала сидіти на дієтах в 2008 році, коли вперше потрапила в клініку на детокс! І там у мене повністю перевернулася свідомість щодо способу життя і щодо своєї харчової поведінки. З тих пір я раз на рік обов'язково проходжу детокс програму під наглядом фахівців у різних клініках Європи", - розповіла Маша.

Також Єфросиніна назвала свою вагу і зріст (63,7 кг / 180 см) і в черговий раз попередила про шахраїв, що продають препарати для схуднення від її імені.

"Уже рік від мого імені у мережі пропонують на продаж гівнокраплі для схуднення. У пекельних інтерв'ю, яке я типу для них даю, то кажуть, що це секрет моєї тітки Ані, яка їх винайшла. Ну бог з ним, що тітки Ані у мене ніколи не було. Можна було б порегоати, якби щодня не приходили листи від жінок, які їх все-таки купують, п'ють, і потім потрапляють до лікарень. Горіть ви в пеклі, ті, хто їх винайшов", - сказала Маша.

  • Раніше Маша Єфросиніна та Оля Полякова підтримали жінок Білорусі, але хейтери засипали їх образами. Позиція українських зірок обурила прихильників Олександра Лукашенка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLimeі дізнавайтеся про них скоріше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil